İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Andık 14.11.2023

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 85'inci yılında düzenlenen bir törenle andık.

Bu yıl 100'üncü yılında olduğumuz Cumhuriyetimizin kurucusu, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85'inci yıl dönümünde üniversitemizde gerçekleştirilen bir törenle anıldı.

Rektörlük Bayrak Alanı'nda gerçekleştirilen törende Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu başta olmak üzere üniversitemiz ve hastanemizin üst yönetimi, akademisyenlerimiz, hekimlerimiz ve idari çalışanlarımız hazır bulundu.

Kurumsal İletişim Direktörlüğü tarafından hazırlanan Atatürk portresine çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saat tam 9.05'te çalan sirenlerle gerçekleştirilen 2 dakikalık saygı duruşuyla devam etti. Saygı duruşunun ardından Sağlık Bilimleri Fakültemizin Hemşirelik Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Özcan Erdoğan, ünlü şair Halim Yağcıoğlu'nun kaleme aldığı “Atatürk'ten Son Mektup" adlı şiiri seslendirdi. Şiir dinletisinin ardından tören sona erdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Andık