Haberler
Sürdürülebilir Bezmialem Paneli - II 2.05.2024

​Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayan panelimiz, Kütüphane ve Dokümantasyon Direktörümüz Öğr. Gör. Özlem Yalçınkaya'nın moderatörlüğünde ve Kütüphane ve Dokümantasyon Direktörlüğü ekibimizden Meltem Hafızmehmetoğlu'nun sunuculuğunda gerçekleşmiştir.  

Sn. Genel Sekreterimiz Dr. Zeynep Görmezoğlu, “İşletmelerde Sosyal Sürdürülebilirlik" başlıklı sunumu ile yer aldı. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcımız ve KAGEM Koordinatörümüz Sn. Doç. Dr. Kerem Toker, “Değişen Paradigmalar Çerçevesinde İş Toplumu ve İnsan" başlıklı konuşmasında katılımcılara faydalı istatistikler sundu. Panelimiz, İstanbul Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Öğr. Üyesi Sn. Doç. Dr. Pervin Bezirci'nin “Teknolojiyle Buluşan Kültürel Mirasın Sürdürülebilirliği" başlıklı konuşmalarıyla yoğun katılımla tamamlandı. 

Panel serimizin ana temasıyla ve farkındalık yaratmak istediğimiz konuyla doğrudan ilişkili olması sebebiyle etkinliğimizde 22 Nisan Dünya Gününe yönelik bilgilendirme, afiş ve video gösterimi de gerçekleştirilmiştir. 

Etkinlik sonunda konuşmacılarımız adına sosyal ve çevresel fayda yaratmak amacıyla çalışan Toplum Gönüllüleri Vakfına bağışta bulunarak almış olduğumuz almış olduğumuz dijital sertifikaları ekrana yansıttık ve üniversitemiz bahçesinde yetiştirilen fidanları kendilerine hediye ettik. 

Etkinliğimize değerli katkıları ve katılımlarıyla başta tüm yöneticilerimize, personellerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Sürdürülebilir Bezmialem Paneli - II