​Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk - Doğumsal Kol Felçli Hastalarda Güncel Fizyoterapi... 24.10.2023

Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk Toplantısı “Doğumsal Kol Felçli Hastalarda Güncel Fizyoterapi ve Ortez Yaklaşımları"

“Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk" serisinin 24 Ekim tarihli toplantısında konuğumuz Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gönül Acar oldu.

Doç. Dr. Acar konuşmalarında doğumsal kol felci olan bireylerde rehabilitasyon yaklaşımlarının nasıl olduğunu ve güncel ortez uygulamalarında nelerin yapıldığını uzun yıllar bu alanda çalışmış biri olarak video destekli vaka sunumuyla birlikte tecrübelerini aktardı.

601 nolu amfide yüz yüze gerçekleştirilen toplantı, katılımcıların soruları, plaket ve teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu.