Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: Seyahat Sağlığı Hemşireliği 23.10.2023

​2023-2024 yılı güz dönemi Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri'ne 23 Ekim 2023 tarihinde “Seyahat Sağlığı Hemşireliği" konu başlığı ile Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü hemşiresi Büşra Erkekoğlu katılım sağladı. Etkinlik, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde gerçekleştirildi.

Erkekoğlu, etkinlik kapsamında Sağlık Bakanlığı'na bağlı Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen seyahat sağlığı faaliyetlerini ve hemşirelerin bu faaliyetlerdeki rol ve sorumluluklarını aktardı. Uluslararası düzeyde seyahat sağlığının önemini vurgularken, her bireyin yurt dışı seyahatlerinde alabileceği hizmetleri paylaştı.

Hemşirelik Bölümü akademisyenlerinin ve öğrencilerinin katılımı ve soruları ile devam eden konuşmacımıza Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Tükinaz Aştı ve Dr. Öğr. Üyesi Özcan Erdoğan etkinlik te​​şekkür belgesini takdim ederek etkinliği sonlandırdı.

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: Seyahat Sağlığı Hemşireliği