Menü Genel BilgilerTarihçeVizyon MisyonAkademik KadroAkademik TakvimDers PlanlarıDers İçerikleriDers ProgramıSınav ProgramıSosyal Seçmeli DerslerKomisyonlarTYÇÇUygulama Dersi KılavuzuİletişimBeslenme ve Diyetetik Duyurular Beslenme ve Diyetetik Bölümü Dünya Mutfakları Uygulaması Gerçekleştirdi Beslenme ve Diyetetik bölümü Kahve Dünyası Üretim Tesislerinde BIA Cihazı ile ÖlçümGlutensiz Besin Hazırlama KursuPropolisten Gelen Sağlık İstanbul Halk Ekmek Gezisi Kalite ve Laboratuvar UygulamalarınıKırmızı Etin YolculuğuDiyetisyenin TartısıFenilketonüri ve Çölyak Hastaları İçin Yiyecek Hazırlama ve Pişirme KursuBeslenme ve Diyetetik Bölümü Kariyer Günleri Kapsamında Hiperaktivite ve DikkatDağınıklığının Beslenme ile İlişkisi konulu bilimsel toplantı gerçekleştirilmiştir. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Kariyer Günleri Kapsamında İçme ve Kullanma Suları konulu bilimsel toplantı gerçekleştirilmiştir. Soframızın Çeşitlenen Ürünü: Makarna - Beslenme ve Diyetetik Kariyer GünleriDiyabette Beslenme Paneli Gerçekleştirildi Bariatrik Cerrahide Diyetisyen Olmak konulu Bilimsel Toplantı Gerçekleştirildi"Kariyer Söyleşisi-Diyetisyenliğe Adım Adım" Etkinliği Gerçekleştirildi Kafkas Mücevheri Kefir Etkinliği GerçekleştirirdiDoğadan ile Çay Saati Vegan Beslenme Semineri DANONE ÜRETİM TESİSİ GEZİSİ-BESLENME ve DİYETETİK BÖLÜMÜ TAVUK ETİ VE BESLENME-Banvit ile Tavuk Hikayesi HASATTAN SOFRAYA BULGUR-Duru Bulgur Eğitimi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Tanışma Kahvaltısı Besin Güvenliği ve Bilgi Kirliliği Geleneksel Türk Mutfağında Fermente Besinler Sempozyumu