27.05.2024 Tarihinde Yayımlanan Öğretim Elemanı İlanı Giriş Sınavı Sonuçları 01.07.2024

Üniversitemize bağlı birimlerine alınmak üzere ilana verilen öğretim elemanı kadroları için giriş sınavı “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 11. maddesine göre yapılmış olup, aynı Yönetmeliğin 12. maddesi uyarınca ilgili sınav jürisi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda başarı sırasına göre asil ve yedek olarak belirlenen adayların bilgileri aşağıda belirtilmiştir.

“Asil" olarak kazanan adayların aşağıda istenilen evrakları 16.07.2024 tarihi (Salı günü, saat 17.30) mesai bitimine kadar Üniversitemiz İnsan Kaynakları Direktörlüğüne şahsen / posta yolu müracaat etmeleri gerekmektedir.

İşe giriş evrak listesi için tıklayınız.​

Resmî Gazete ve Üniversitemiz Web Sayfasında 27.05.2024 Tarihinde Yayımlanan,

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Eczacılık Bölümü Eczane Hizmetleri Programı Öğr. Gör. İlanı Giriş Sınavı Sonuçları için tıklayınız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Elektronörofizyoloji Programı Öğr. Gör. İlanı Giriş Sınavı Sonuçları için tıklayınız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım Programı Öğr. Gör. İlanı Giriş Sınavı Sonuçları için tıklayınız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Ortopedik Protez ve Ortez Programı Öğr. Gör. İlanı Giriş Sınavı Sonuçları için tıklayınız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Patoloji Laboratuvar Teknikleri Programı Öğr. Gör. İlanı Giriş Sınavı Sonuçları için tıklayınız.​

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Öğr. Gör. İlanı Giriş Sınavı Sonuçları için tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü Öğr. Gör. İlanı Giriş Sınavı Sonuçları için tıklayınız.

Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Anatomi Anabilim Dalı Arş. Gör. İlanı Giriş Sınavı Sonuçları için tıklayınız.

Yabancı Diller Bölümü Öğr. Gör. İlanı Giriş Sınavı Sonuçları için tıklayınız.​