İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
Öğretim Üyelerimiz “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” Listesinde! 21.10.2022

Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu ve üniversitemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Gülaçtı Topçu, Prof. Dr. Mukaddes Eşrefoğlu, Prof. Dr. Abdurrahim Koçyiğit, Prof. Dr. Murat Kartal, Doç. Dr. Pınar Soysal ve Doç. Dr. Belma Zengin Kurt, Stanford Üniversitesi koordinasyonunda açıklanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları" listesinde yer aldı.

Stanford Üniversitesi koordinasyonunda, bilimsel etki endeksi kullanılarak oluşturulan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları" listesinde Üniversitemizden yedi akademisyenimiz de yer aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülaçtı Topçu, Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Mukaddes Eşrefoğlu, Eczacılık Fakültesi Farmakognozi Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz ve Fitoterapi Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. Murat Kartal, İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Pınar Soysal ve Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Belma Zengin Kurt, “Yıllık Etki (2021)" kategorisinde “World Top 2% Scientists 2022" listesinde yer aldı. Prof. Dr. Topçu, Prof. Dr. Eşrefoğlu ve Prof. Dr. Kartal ise ayrıca “Kariyer Etkisi" kategorisinde de listede kendine yer buldu.

Bilimsel makale, atıf ve yazar sırası gibi kriterlere göre belirlenen listede yer alan akademisyenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.


Öğretim Üyelerimiz “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” Listesinde!