İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
“Olgularla Lenf Ödem V – Lenf Ödemde Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu” Gerçekleşti 21.06.2023

Üniversitemiz SEM (Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi) koordinasyonunda, Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı işbirliği ile 15 Haziran 2023 tarihinde "Olgularla Lenf Ödem V – Lenf Ödemde Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu" gerçekleşti. 

Sempozyum kapsamında Lenf Ödem tanı ve tedavisine ilişkin bilgilendirme, cerrahi bakış açısı, klinik uygulamaları, hasta bakımı ve uygulamaları, olgu sunumları ile her yönüyle Lenf Ödem konusu masaya yatırıldı.

Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı-Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Teoman AYDIN ile Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı-Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem SU KÜÇÜK'ün açılış konuşmalarıyla başlayan sempozyum,  Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı, Genel Cerrahi Anabilim Dalı, Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı, Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı ve Beslenme-Diyet Bölümünde alanında uzman hekimlerin Lenf Ödem konusunda gerçekleştirdikleri sunumlar ile Üniversitemiz Fitoterapi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Murat KARTAL'ın Lenf Ödem Tedavisinde uygulanabilecek FİTOMER ürünlerinin kullanımı ve tanıtımı ile ilgili sunumla devam etti.

Sempozyum, konuşmacı ve katılımcılara programa sağlamış oldukları katkılarından dolayı teşekkür belgelerinin takdimi ile tamamlandı.

“Olgularla Lenf Ödem V – Lenf Ödemde Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu” Gerçekleşti