İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
Üniversitemizde 14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinliği Düzenlendi 14.05.2024

Üniversitemizde, 14 Mayıs Eczacılık Günü dolayısıyla eczacılığın önemi, geleceği ve eczacılıkta girişimcilik gibi konuların ele alındığı bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe eczacılar, akademisyenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

14 Mayıs Eczacılık Günü Törenimiz, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Bilgin ve Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülaçtı Topçu'nun konuşmalarıyla başladı. Fakültemiz bünyesinde düzenlenen, eczacı ve akademisyenlerin katılım sağladığı törende Eczacılık Günü'nün tarihçesi, eczacılığın geleceği ve eczacılıkta girişimcilik konuları kapsamlı şekilde ele alındı. Törenimiz, katılımcılara keyifli anlar yaşatan müzik dinletisi ile sona erdi.

Rebul Eczanesi-MFM Nutra'dan eczacı F. Mehmet Müderrisoğlu eczacılığın geleceğini anlattı. Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Başkanı Ecz. Şule Dilek Yağız Tüycü, eczacılık mesleğinde girişimcilik konusunda merak edilenleri paylaştı. Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği Başkanı Ecz. M. Sait Yücel, eczacılık üzerine kritik bilgiler verdi. Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Başkanı Eczacı Şule Dilek Yağcı Tüysüz, dernek konusundaki güncel istatistikleri ve çalışmaları paylaştı.

Üniversitemizde 14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinliği Düzenlendi