HaberDetay
Sağlık Bakanı Danışmanı Uzm. Dr. Ayşe Turan Fitoterapi Merkezini Ziyaret Etti 29.01.2016

​​Sağlık Bakanı Danışmanı ve New York Sağlık Ataşesi Uzman Doktor Ayşe Turan, Biyoteknoloji Enstitü Başkanı Prof. Dr. Ali Osman Kılıç, Kanser Enstitü Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özet, TÜSEB Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Satman 9 Ekim 2015 tarihinde Fitoterapi Merkezini ziyarette bulundular. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ethem Güneren, Genel Sekreterimiz Zeynep Gökçen, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülaçtı Topçu, Fitoterapi Merkezi Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Murat Kartal, Hastane Medikal Direktör Yardımcısı Dr. İlyas Bozkurt, Prof. Dr. Mehmet Ziya Doymaz misafirlere eşlik etti.

Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülaçtı Topçu ve Proje Yöneticisi Prof. Dr. Murat Kartal, merkez hakkında detaylı bilgi verdi. Ziyaretiyle bizleri onurlandıran Sayın Turan, bilimsel çalışmalarda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunabileceğini ifade etti. Fitoterapi Merkezi’nden sonra Deneysel Uygulama ve Araştırma Merkezi, Moleküler Biyoloji Laboratuvarlarını gezerek çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldılar.​

Sağlık Bakanı Danışmanı Uzm. Dr. Ayşe Turan Fitoterapi Merkezini Ziyaret Etti