Üniversitemiz “Gezici Mikrocerrahi Kursu”nu Ağırladı 19.10.2022

Üniversitemiz, Türk Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği'nin düzenlediği “Gezici Mikrocerrahi Kursu"nu ağırladı.

Üniversitemiz, Türk Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği'nin düzenlediği, ortopedi ve plastik cerrahi uzmanlarının katıldığı “Gezici Mikrocerrahi Kursu"na ev sahipliği yaptı.

Program kapsamında 5 farklı kurumdan 5 uzmana, 5 günde, 5 farklı kurumda, 5 mikrocerrahi ameliyatı izleme olanağı veriliyor. Üniversitemizde gerçekleştirilen ve Tıp Fakültemizin Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı'nın ev sahipliği yaptığı etkinlikte kursiyerlere önce branşla ilgili sunum yapıldı. Vaka incelemelerinin de gerçekleştirildiği sunumun ardından kursiyerler ameliyathaneye inerek operasyon izlemesi yaptı.

Üniversitemiz “Gezici Mikrocerrahi Kursu”nu Ağırladı