İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
İdari Personel Terfi Törenimiz Gerçekleştirildi 28.03.2023

Üniversitemizde terfileri uygun görülen idari personelimizin terfileri, düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi. Törende ayrıca, kurumumuzda 10 yılı aşkın süredir görev yapan ve 6 Şubat depremleri sonrası bölgede gönüllü görev yapan personellerimiz de ödüllendirildi.

Üniversitemizde 2022 yılında gerçekleştirdikleri çalışmalarla terfi almaya hak kazanan çalışma arkadaşlarımıza terfi belgeleri, “İdari Personel Terfi Töreni" ile takdim edildi. Törende ayrıca, kurumumuzda 10 yıldan fazla süredir görev yapan çalışanlarımız ile 6 Şubat felaketi sonrası bölgeye gidip gönüllü olarak görev yapan akademik ve idari personellerimize de plaket ve teşekkür belgeleri sunuldu.

Dr. Görmezoğlu: “Terfiler verilmiyor, kazanılıyor, hak ediliyor"

Törenin açılışında konuşan Genel Sekreterimiz Dr. Zeynep Görmezoğlu, terfilere temel teşkil eden 360 derece performans değerlendirme sisteminin 2018 yılında başladığını hatırlatarak, “Bugün bu değerlendirme yöntemi, kurumumuzdaki tüm personellerimiz için uygulanıyor. Üstelik çalışma arkadaşlarımız, daha objektif olması için yönetim tarafından değil, birbirleri tarafından değerlendiriliyor. Çalışanlarının kariyer gelişimine katkı sağlayan bir kurum olarak bu yıl 120 arkadaşımızın terfisine şahit oluyoruz. 145 arkadaşımız da kurumumuzda 10'uncu yıllarını doldurdular. Görüldüğü üzere bu terfiler verilmiyor, kazanılıyor, hak ediliyor. Maliyet optimizasyonu için de çalışanlarımızdan toplam 120 ayrı fikir aldık, 90 tanesi kabul gördü, 4 tanesi ise bugün ödüllendiriliyor. Bu projeler muhakkak suretle mali tasarruf için değil, daha verimli ve efektif hizmet için geliştirildi. Öte yandan 6 Şubat'ta yaşadığımız felaket nedeniyle bölgeye giderek bizzat gönüllü faaliyetlere bulunan arkadaşlarımıza da kurum adına teşekkür ediyorum. Hepsiyle gurur duyuyorum" diye konuştu.

Prof. Dr. Kazancıoğlu: “Tek yürek olduk"

Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu ise konuşmasında dört törenin tek bir çatı altında bir arada gerçekleştirildiğine dikkat çekti. Kurumumuzun, tarihin en hayırsever valide sultanı Bezmiâlem Valide Sultan tarafından, 1845'te hizmete giren, Türkiye'nin sağlık temalı sayılı üniversitelerinden birine dönüşen bir kurum olduğunu hatırlatan Prof. Dr. Kazancıoğlu, “Kurumumuz, hizmete başladığı günden bu yana, vakıf kültürü çerçevesinde, 'Türkiye genelindeki sağlık kuruluşlarına örnek teşkil etmek' misyonuyla hareket etmiş, en zor zamanlarında dahi milletinin yanında ve hizmetinde olmuştur. Geçmişimizden miras kalan bu anlayışı bugün de sürdürmekteyiz. 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin yaralarını sarmaya destek olmak amacıyla da tüm Bezmiâlem ailesi olarak teyakkuza geçtik ve milletimizle tek yürek olduk. Gerek deprem bölgesinde gerek hastanemizde afetzede vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunduk. Bu vesileyle bu süreçte özverili çalışmaları nedeniyle tüm Bezmiâlem ailesine teşekkür ediyorum" diye konuştu. Rektörümüz Prof. Dr. Kazancıoğlu, terfi almayı hak eden ve kurumumuzda 10 yılını dolduran tüm mesai arkadaşlarımızı tebrik ederek sözlerini noktaladı.

Tebrik ve teşekkür belgesi takdimi

Açılış konuşmalarının ardından çalışmaları neticesinde bir üst unvana terfileri uygun görülen mesai arkadaşlarımıza sertifikaları ve ödülleri, kurum ve birim yöneticilerimiz tarafından takdim edildi. Ardından kurumumuzda 10'uncu yılını dolduran çalışma arkadaşlarımıza tebrik belgeleri ve plaketleri verildi. Törenin bu kısmında, kendisi de kurumumuzda 10 yılı dolduran Genel Sekreterimiz Dr. Zeynep Görmezoğlu'na plaket, tebrik belgesi, çiçek ve hediye takdim edildi.

Törende duygusal anlar

Törenin son bölümünde, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ile Gaziantep merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketleri nedeniyle gönüllü olarak bölgede bizzat hizmet veren çalışanlarımıza teşekkür belgeleri verildi. Belge takdiminden önce Kurumsal İletişim Direktörlüğü'nün hazırladığı video gösterimi, duygusal anlara sahne oldu. Kurumumuz çalışanları için son derece büyük bir motivasyon kaynağı olan tören, hatıra fotoğrafları çektirilmesiyle sona erdi.

İdari Personel Terfi Törenimiz Gerçekleştirildi