27.11.2023 Tarihinde Yayımlanan Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları 18.12.2023

Resmî Gazete ve Üniversitemiz Web Sayfasında 27.11.2023 Tarihinde Yayımlanan,

Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Arş. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Eczacılık Fakültesi Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü Farmasötik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Anabilim Dalı Arş. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklay​ınız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Eczacılık Bölümü Eczane Hizmetleri Programı Öğr. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakımı Programı Öğr. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Anestezi Programı Öğr. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı Öğr. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Biyofizik Anabilim Dalı Arş. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Yabancı Diller Bölümü Öğr. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji Enstitüsü Biyoteknoloji Anabilim Dalı Arş. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayını​z.

Yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji Enstitüsü Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Arş. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için tıkl​​ayınız.

Yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji Enstitüsü Moleküler Biyoloji Anabilim Dalı 1 Arş. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji Enstitüsü Moleküler Biyoloji Anabilim Dalı 2 Arş. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.​