TTO ve Be Bioentrepreneurship Center Türkiye İnovasyon Haftası’na Katıldı 25.11.2023

​Bezmialem Teknoloji Transfer  (TTO) ve Be Bioentrepreneurship Center olarak Türkiye İnovasyon Haftası 2023'e katılım sağladık.

3 gün boyunca Teknopark/TTO alanında A6 standımızda, ziyaretçilerimize Bezmialem Vakıf Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisinin inovasyon ekosistemine yönelik çalışmalarını ve Be Bioentrepreneurship Center'ın girişimcilik faaliyetlerini anlattık.

Üniversiteler, araştırmacılar, girişimciler, buluşçular, teknoparklar, TTO'lar ve bakanlıklarımızla gerçekleştirdiğimiz verimli görüşmeler sayesinde, Türkiye'deki inovasyon ekosisteminin gelişimine katkıda bulunarak yeni işbirlikleri kurma fırsatı yakaladık.

Ayrıca inovasyon haftasında birbirinden güzel konuşmalar, ödül törenleri, söyleşiler ve panellere katılarak inovasyon alanındaki başarılı isimlerden ilham aldık ve yeni bilgiler edindik.

Türkiye'nin inovasyon yolculuğundaki önemli bir kilometre taşı olan Türkiye İnovasyon Haftası'na destek veren herkese teşekkür ederiz.

TTO ve Be Bioentrepreneurship Center Türkiye İnovasyon Haftası’na Katıldı