Ulusal Patent Fuarı ve Üniversite-Sanayi İş Birliği Ulusal Kongresi 23.11.2023

2023 yılının en önemli teknoloji transferi etkinliklerinden biri olan Ulusal Patent Fuarı ve Üniversite-Sanayi İş Birliği Ulusal Kongresi, 22-23 Kasım tarihleri arasında Teknopark Ankara'da “Platformlar ile Gelişelim ve Üretelim" teması ile ÜSİMP (Üniversite Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu) tarafından gerçekleştirildi. Bezmialem Vakıf Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO), bu önemli etkinlikte yerini aldı.

Teknoloji transferi ekosisteminin önemli paydaşları bir araya gelerek, iş birliği ve iş birliği fırsatlarını değerlendirdi. Kıymetli konuşmacılar, üniversitelerin TTO'ları, teknokentler, sanayiciler, teknoloji transferinin önemi ve geleceği hakkında bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Bezmialem TTO olarak etkinliğe aktif bir şekilde katılarak, üniversite-sanayi iş birliğinin geliştirilmesine katkıda bulunduk. Etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ve ÜSİMP ailesine teşekkür ederiz.

Ulusal Patent Fuarı ve Üniversite-Sanayi İş Birliği Ulusal Kongresi