İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavları ile İlgili Duyuru 17.11.2020

Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavları ile İlgili, Yüksek Öğretim Kurumlarında Uzaktan Eğitime İlişkin Esaslar'ın 12.maddesi 3.bendinde belirtilen "Performans, proje, ödev, tez ve portfolyo gibi sürece yayılmış değerlendirmeler ile gözetimsiz yapılan ölçme değerlendirme etkinliklerinin genel başarıya etkisi, uzaktan öğretimde % 40'tan fazla olamaz…" ibaresi gereği, Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Uygulama Esaslarının 60.maddesinde belirtilen sınavlardan, Ara Sınav ve Mazeret Sınavlarının ödev, proje vb. şeklinde, Yarıyıl sonu ve Bütünleme sınavlarının ise yüz yüze ve sınav şeklinde yapılmasına karar verilmiştir.

Kampüse girişten itibaren, salgına ilişkin Sağlık Bakanlığı'nın açıklamış olduğu kurallara uyulması zorunludur. Kampüslerimize girişlerde HES kodu uygulamasına geçildiğinden, süresiz HES kodu edinmeniz gerekmektedir.