İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
2023-2024 Eğitim-Öğretim Dönemi Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Kesin Kayıt Yaptır.. 19.01.2024

2023-2024 Eğitim-Öğretim Dönemi Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Kesin Kayıt Yaptırmaya Hak Kazananlar Açıklandı

2023-2024 Eğitim-Öğretim Dönemi Bahar Yarıyılı kesin kayıtları 22.01.2024 - 26.01.2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Adayların lisansüstü programlara kayıt için gerekli olan evraklar ile Enstitü Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir. Programa kayıt hakkı kazanmasına rağmen anılan tarihler arasında kayıt yaptırmayan adaylar kayıt haklarını kaybetmektedirler. Bu durumda yedek adaylar başarı puanlarının esas alındığı sıralamaya göre kabul edileceklerdir.

Lisansüstü programlara kayıt için gerekli olan evraklar için tıklayınız​.

Ücretler için tıklayınız.

*Tabloda yer alan ücretler 2023-2024 Eğitim-Öğretim Döneminde her iki yarıyıl için ödenecek toplam değerdir. Ücretler her bir eğitim-öğretim yılı için ayrıca belirlenmektedir. Bir sonraki Eğitim-Öğretim Döneminde her bir program için yeniden belirlenen ücretler üzerinden ödeme alınmaktadır.

*Sağlık Bilimleri Enstitüsü'nün resmi internet sitesinden lisansüstü programlara öğrenci alımlarına ilişkin yapılan duyurular adaylara tebliğ mahiyetinde olup ayrıca diğer herhangi bir şekilde bildirimde bulunulmayacaktır.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Dönemi Bahar Yarıyılı lisansüstü programlara kayıt için Yerleştirme Bursu almaya hak kazanan öğrenciler için Tıkla​yınız​​.

Afet Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı İçin Tıklayınız.

Biyoteknoloji̇ Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programları İçin Tıklayınız​.

Restoratif Diş Tedavisi̇ Doktora Programı İçin Tıklay​ınız​.

Tıbbı̇ Mikrobiyoloji Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programları İçin Tıklayınız.