İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
2024-2025 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlara Başvurular Hakkında 25.06.2024

2024-2025 Akademik Yılı Güz Yarıyılı lisansüstü program başvuruları 08.07.2024 – 02.08.2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Çevrim İçi Başvuru Sistemi Açılış:  8 Temmuz 2024 10.00 (Yerel Saat)

Çevrim İçi Başvuru Sistemi Kapanış: 2 Ağustos 2024 17.00 (Yerel Saat)

Başvurular https://obs.bezmialem.edu.tr/oibs/ina_app/ internet adresi üzerinden çevrim içi gerçekleştirilecektir.

2024-2025 Akademik Takvim SBE TIKLAYINIZ

Öğrenci Alımı Yapılacak Lisansüstü Programlar ve Kontenjanlar TIKLAYINIZ

Program Ücretleri TIKLAYINIZ

Başvuru İçin Gerekli Belgeler TIKLAYINIZ

Lisansüstü Programlara Başvuru Formu TIKLAYINIZ

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE

• Mezun olabilecek durumda başvuru yapanlar, kesin kayıt tarihlerinde Üniversitelerinden ya da e-Devlet üzerinden alınmış mezuniyet belgelerini ibraz etmek zorundadırlar. Ayrıca (YÖKSİS) Yükseköğretim Bilgi Sisteminde mezun görünmeleri gerekmektedir. Kesin kayıt tarihinden önce mezun olamayan adaylar, asil olarak kazanmış olsalar dahi kesin kayıtları yapılmayacaktır.

• Tabloda yer alan ücretler 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına ait olup dönemlik ücret ödemesi alınmaktadır. Bir sonraki Eğitim-Öğretim yılında kayıtlı bulunan program için yeni belirlenen ücret üzerinden ödeme alınmaktadır.

• Akademik takvimde belirtilen ön değerlendirme sonuçlarının ilan tarihinde başvuru sonuçları Sağlık Bilimleri Enstitüsü internet sayfasında yayınlanacaktır. Ön değerlendirme sonuçları ile birlikte yazılı ve/veya sözlü sınav bilgileri (tarihi, saati ve yeri vb.) de ilan edilecektir. Adayların belirtilen tarih ve saatte ilan edilen sınavların tümüne girmesi zorunludur. Aksi takdirde başarı değerlendirmesinde dikkate alınmayacaktır. Bu kapsamda mazeret kabul edilmemektedir.

• Sonuçlara Sağlık Bilimleri Enstitüsü'nün internet sitesinde lisansüstü programlara öğrenci alımlarına ilişkin yapılan duyurular yoluyla ulaşabilirsiniz. İnternet sayfasından yapılan duyurular adaylara tebliğ mahiyetinde olup, ayrıca herhangi bir yolla tebligat yapılmayacaktır.
  • Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 29.02.2024 tarih 03 oturum numaralı genel kurur kararına istinaden, Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kayıt yaptıran öğrencilerin %15'i Yerleştirme Burslu olarak öğrenim görme hakkı kazanır.
  • Biyoteknoloji Doktora programına 7, Biyoteknoloji Tezli Yüksek Lisans Programına 3 burslu öğrenci alınacaktır.
  • Kayıt yaptırmak isteyen Yabancı Uyruklu öğrencilerden isteyenler için Üniversitemiz Yabancı Diller Bölümü tarafından Türkçe hazırlık programı olacaktır.

İLETİŞİM- Sağlık Bilimleri Enstitüsü

ADRES: Topkapı Mahallesi Adnan Menderes Vatan Bulvarı No:113 PK:34093 Fatih/İstanbul

TELEFON: 0 (212) 523 22 88

Dahili: 3013-3014-3015

Sağlık Bilimleri Enstitü WhatsApp Kurum Hattı: 05389318016

(Hızlı dönüşler için sohbet aracılığıyla iletişim kurulabilir.)

E-POSTA: enstitu@bezmialem.edu.tr