İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Yılın İlk Akademik Atamaları Gerçekleştirildi 15.11.2017
​Üniversitemizin 02.01.2015 tarihli, 01 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı’nda ; 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği kapsamında, Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı’ nda doçent doktor kadrosuna Yrd. Doç. Dr. Fahri AKBAŞ’ ın, Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalı Gastroenteroloji Bilim Dalı‘ndaprofesör kadrosuna Doç. Dr. Ali Tüzün İNCE’ nin, Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Üroloji Anabilim Dalı‘nda profesör kadrosuna Doç. Dr. Abdullah ARMAĞAN ’ın, Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı‘nda profesör kadrosuna Doç. Dr. Selma SÖNMEZ ERGÜN’ ün, yükseltilerek atanmaları gerçekleştirilmiştir.

Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, başarılar dileriz. ​