İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Fakültemiz 4. Sınıf öğrencilerinden sınav ile seçilecek... 15.11.2017

​​

​​Fakültemiz 4. Sınıf öğrencilerinden sınav ile seçilecek 5 öğrencimiz, araştırma projesinde yaz süresince (Temmuz-Ağustos 2016) görev almak üzere Harvard Medical School ve/veya Afiliye Hastane ve/veya Enstitülerinde bulunmak için hak kazanacaktır. Projeye katılmak isteyen öğrencilerin aşağıdaki süreçleri takip etmeleri önemle rica olunur. Seçilen öğrenciler bu projeye katılım ile ilgili her türlü masrafı kendileri karşılayacaklardır.

Başvuru Süreci:

1- 01.02.2016 Pazartesi Saat 17:00’ye kadar Dekanlığa dilekçe ile başvuru yapılacaktır.

2- Sınav :

Tarih: 03.02.2015 Çarşamba Saat: 09:00’da

Yer: 7 . Kat OSCE ve Beceri Laboratuvarları

Sınavın Kapsamı: Aşağıda yer alan konulardan seçmiş olduğunuz bir tanesi hakkında sınav saatindekendi cümlelerinizle yazacağınız bir kompozisyonun değerlendirilmesi şeklinde yapılacaktır. Kompozisyon yazım dili İngilizcedir.

Konular: 1) Epigenetic regulation of normal and disease states 2) Novel application of cancer immunotherapy

3- Sonuçlar: Sınav tarihinden itibaren 15 gün içinde web sitemizden 5 asil 5 yedek öğrenci olarakaçıklanacaktır.​