İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Haberler
III. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi Düzenlendi 22.05.2018

​​Üniversitemizin destekleriyle öğrencilerimiz tarafından organize edilen, III. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi bu yıl Psikiyatri ve Sinirbilim temasıyla gerçekleşti.

Kongreye Mütevelli Heyeti Başkanımız Ahmet Akça, Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Tuncay, Genel Sekreterimiz Zeynep Gökçen, akademisyenlerimiz, yöneticilerimiz ve 350'nin üzerinde öğrenci katılım gösterdi. Üç günlük program şeklinde gerçekleşen kongremize Türkiye'nin 25 farklı şehrindeki 45 üniversiteden akademisyen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu akabinde İstiklal Marşı ile başlayan kongre Mütevelli Heyeti Başkanımız Ahmet Akça'nın ve Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu'nun açılış konuşmaları ile başladı. Sinir ve Psikiyatri Ana Bilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. İsmet Kırpınar'ın Sinirbilim Kavşağında Psikiyatri konulu semineri ile devam eden kongrede "Bilincin Olağanüstü Gizemli Serüveni", "Periferik Sinir ve Aksonal Hasar", "Kişilikleri Tanıma ve Alzheimer Hastalığı" gibi konu başlıkları ele alındı.

Yoğun katılım gören III. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi, atölye çalıştaylarının ardından ödül töreni ile sona erdi. 

III. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi Düzenlendi