İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Haberler
Bezmialem Öğrencileri Ödüllerine Bir Yenisini Daha Ekledi 25.02.2019


6. Marmara Pediatri Kongresinde Tıp Fakültesi 5. Sınıf öğrencilerimizden Batuhan Pişet "En İyi Poster Bildiri Ödülü"ne layık görüldü.

Marmara Üniversitesi tarafından 21-23 Şubat tarihleri arasında Sheraton Grand İstanbul Otelinde 6.sı düzenlenen Marmara Pediatri Kongresinde Tıp Fakültesi öğrencilerimizden Batuhan Pişet, "Pediatrik Sepsis Vakalarında Mortalite Risk Faktörleri" başlılık bildirisi ile "En İyi Poster Bildiri Ödülü"nü almaya hak kazandı.

Pediatri uzmanları ve asistanları ile alanında yetkin hekimlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen kongrenin bu yılki ana teması "Önce Koruma, Pediatristin Rolü" olarak belirlendi. Kongre boyunca çocukların her açıdan sağlıklı bireyler olarak yetişmesi konusunda pediatristlerin alması gereken önlemlerin yanı sıra pediatri alanındaki yenilikler, güncel uygulamalar, beslenme gibi konulardaki bilimsel gelişmeler sunuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, en iyi poster bildiri ödülünü alan öğrencimiz Batuhan Pişet'e tebriklerini ileterek başarılarının devamını diledi.

2.jpgpediatri.png​​



Bezmialem Öğrencileri Ödüllerine Bir Yenisini Daha Ekledi