İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Haberler
Bezmialem Akademisyenleri Ödüllerine Bir Yenisini Daha Ekledi! 20.03.2019

​Üniversitemiz Öğretim Üyeleri katılım gösterdikleri ulusal ve uluslararası platformlarda başarılarına bir yenisini daha ekledi.

14-17 Mart 2019 tarihleri arasında Antalya'da düzenlene 4. Psikiyatri Zirvesi & 11. Anksiyete Kongresinde Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. İsmet Kırpınar, Ass. Dr. Rabia Kevser Boyraz, Ass. Dr. Nafiye Selcan Önür, Psikolog Merve Suma ve Psikolog Müge Çombaş, "İrritabl Barsak Sendromu: Psikiyatrik Bir Sendrom" adlı çalışmaları ile "Prof. Dr. Günsel Koptagel İlal" ödülüne layık görüldü.

Kıdemli araştırmacıların genç meslektaşlarıyla bir araya gelerek uygulanabilir ve bilimsel değeri yüksek yeni projeler planlayabilecekleri bir ortam oluşmasının sağlandığı kongrenin ana başlıkları nörogörüntüleme, psikofarmakolojik ve psikosomatik tedavi yaklaşımlarında yenilikler, nörobilinde güncellemeler olarak belirlendi.
Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, 4. Psikiyatri Zirvesi & 11. Anksiyete Kongresinden ödülle dönen Öğretim Üyelerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

 

Bezmialem Akademisyenleri Ödüllerine Bir Yenisini Daha Ekledi!