İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Johns Hopkins Üniversitesi ile İş Birliğimiz Gelişerek Devam Ediyor 18.04.2019

Üniversitemiz, yurt dışından alanlarında uzman insan kaynağının ülkemize gelmesini sağlayan Yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji Enstitümüzde ikili iş birliği kapsamında Johns Hopkins Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Dekanı Prof. Dr. Prof. Dr. Roy Ziegelstein'ı ağırladı.

ABD'nin en saygın üniversitelerinden biri olan Johns Hopkins Üniversitesi ile müfredat geliştirme programımız dahilinde iş birliğinde olan Üniversitemiz, öğrencilerimize alanında uzman akademisyenlerle grup çalışmalarını gerçekleştirme ve eğitim alma imkanı sunmaya devam ediyor.

Fatih yerleşkemizde Tıp Fakültesi öğrencilerimizle bir araya gelen Prof. Dr. Roy Ziegelsteın, öğrencilerimize verdiği eğitimlerin ardından Yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji Enstitümüzde laboratuvarlarımızı ziyaret ederek toplumumuza ve bilim dünyasına hizmet edecek çalışmalar ve projelerimiz hakkında bilgi aldı ve hatıra defterini imzaladı.

Johns Hopkins Üniversitesi ile İş Birliğimiz Gelişerek Devam Ediyor