İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Odyoloji Bölümümüzün Öğrencileri Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Yuvasında işitme taraması yaptılar. 30.06.2015

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ ne bağlı Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Yuvasın’ da 7-9 yaş grubu öğrencilerden yuva Öğretmenlerinin seçtiği 20 öğrencide Odyoloji Bölümü Öğretim Üyelerimiz Alev PEKTAŞ ve Özge GEDİK tarafından hazırlanan Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ilk etapta 15 Mayıs 2014 tarihinde 1. Sınıf Odyoloji öğrencilerimizden gönüllü 8 öğrencimiz Tarama Odyometresi cihazı ile işitme taraması testini gerçekleştirdiler. Yapılan testlerin sonucunda 8 öğrencide işitme ile ilgili sorunlar tespit edilerek Üniversitemiz Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Polikliniği tedavi için önerildi. Projenin ikinci etabı Haziran ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.