İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Tıp Fakültemiz 2019-2020 Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti 10.10.2019

​​​Tıp Fakültemiz 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 09 Ekim 2019 tarihinde Dekanlık Konferans Salonunda gerçekleşti. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Özturan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Tuncay, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Sema Arıcı, Fakülte dekan yardımcıları ve öğretim üyeleri katıldı.​

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Sema Arıcı toplantıda yaptığı konuşmada, tıp eğitimi, akademik personel sayısı, 2018-2019 eğitim öğretim yılı çalışmaları ile akademisyen - öğrenci geri bildirimlerine yer verdi. Arıcı, eğitim öğretim sorunları ve çözüm önerileri ile Tıp Fakültemizin Akreditasyon sürecini aktardı.

2018-2019 eğitim öğretim yılının değerlendirildiği toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu ve Dekanımız Prof. Dr. Dilek Sema Arıcı'nın Tıp Fakültesi Akreditasyon sürecinde aktif yer alan Öz Değerlendirme Kurulu üyelerine teşekkür belgelerini takdim etmeleri ile sona erdi.

Tıp Fakültemiz 2019-2020 Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti