İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Öğrencilerimiz 31. Gastroenteroloji Kongresindeydi! 15.11.2017
​Bilim dünyasının yakından takip ettiği Türk Gastroenteroloji Derneği tarafından organize edilen 31. Ulusal Gastroenteroloji Kongresi’nde öğrencilerimiz poster sunumları ile göz doldurdu.

Tıp Fakültemiz 4. ve 3. dönemden 37 öğrencimiz kongreye hazırladıkları poster sunumları ile katıldılar. Öğrencilerimize ait toplam 21 poster sunumunun sergilendiği kongre 25-30 Kasım 2014 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirildi.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Türk Gastroenteroloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Hakan Şentürk’ün organizasyonunda gerçekleşen, Üniversitemizden pek çok öğretim üyemizin sunumları ile katıldığı kongrede bilimsel çalışmalar için desteklenen ve eğitimleri sırasında akademik çalışmalar yürüten öğrencilerimiz büyük takdir gördüler. ​

Öğrencilerimiz 31. Gastroenteroloji Kongresindeydi!