İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Tıp Eğitimi Toplantıları Tüm Hızıyla Devam Ediyor 15.11.2017

​​

​Fakültemiz tarafından akademisyenlerimizin eğitim açısından bilgilendirmek ve istişarelerde bulunmak üzere her ayın 1. ve 3. Çarşambaları düzenlenen Tıp Eğitimi Planlama toplantılarının bu haftaki programı 05.02.2015 tarihinde gerçekleştirildi.

Program Anesteziyoloji ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Gökçen Başaranoğlu’ nun OSCE ve Beceri Laboratuvarları ile ilgili sunumu ile başladı. Laboratuvarların eğitim için önemi ve kullanım bilgileri hakkında örnekler sunuldu. Her hafta bir anabilim dalının kendini anlattığı programın bu haftaki konuğu ise Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı oldu. Anabilim Dalı Başkanı Dr. Ramazan Dansuk, anabilim dalının hizmetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Program fakültemiz eğitim danışmanı Dr. Serdar Gürel’in KEYPS kullanımı hakkında aktardığı detaylar ve hocalarımızın sorularını yanıtlaması ile son buldu.

DSC_0001_1.JPG

Tıp Eğitimi Toplantıları Tüm Hızıyla Devam Ediyor