İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Haberler
2015-2016 Yatay Geçiş Başvurusu İntibakları 15.11.2017

 

Fakültemiz 2015-2016 eğitim öğretim yılı için merkezi taban puanı ile yatay geçiş başvurusu yapan Turgut Özal Üniversitesi öğrencisi Ayşe Samast’ ın, hazırlık sınıfı muafiyetini tamamladıktan sonra 4. sınıftan başlaması uygun görüşmüş olup, a) Mesleki İngilizce 3-4 derslerini ve b) Toplam 4 AKTS’ lik 2 seçmeli ders alması uygun görülmüştür.

 

Fakültemiz 2015-2016 eğitim öğretim yılı için merkezi geçiş taban puanı ile yatay geçiş başvurusu yapan Erzincan Üniversitesi öğrencisi Cansu Elibollar ‘ın, hazırlık sınıfı muafiyetini tamamladıktan sonra 4. sınıftan başlaması uygun görüşmüş olup, a) Mesleki İngilizce 1-2-3-4 derslerini alması ve b) Toplam 10 AKTS’ lik 5 seçmeli ders almasına karar verilmiştir.

Fakültemiz 2015-2016 eğitim öğretim yılı için merkezi taban puanı ile yatay geçiş başvurusu yapan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi öğrencisi Çağıl Döner’ in, hazırlık sınıfı muafiyetini tamamladıktan sonra 4. sınıftan başlaması uygun görüşmüş olup, a) Mesleki İngilizce 1-2- 3-4 derslerini ve b) Toplam 8 AKTS’ lik 4seçmeli ders alması uygun görülmüştür.

Fakültemiz 2015-2016 eğitim öğretim yılı için merkezi taban puanı ile yatay geçiş başvurusu yapan Düzce Üniversitesi öğrencisi Sevde Rümeyza Yılmaz ın, hazırlık sınıfı muafiyetini tamamladıktan sonrabaşvurusu uygun görülmüş olup, transkripti dahilinde intibak işlemleri yapılacaktır.

 

 

Fakültemiz 2015-2016 eğitim öğretim yılı için merkezi taban puanı ile yatay geçiş başvurusu yapan Gülhane Askeri Tıp Akademisi öğrencisi Muhammed Ziya Öcal’ ın, hazırlık sınıfı muafiyetini tamamladıktan sonrabaşvurusu uygun görülmüş olup, transkripti dahilinde intibak işlemleri yapılacaktır.

 

Merkezi Taban Puanı ile Yatay Geçiş -5. Sınıf

 

Fakültemiz 2015-2016 eğitim öğretim yılı için merkezi geçiş taban puanı ile yatay geçiş başvurusu yapan Gülhane Askeri Tıp Akademisi Tıp Fakültesi öğrencisi Hüseyin Buğra Serenli’ nin, hazırlık sınıfı muafiyetini tamamladıktan sonra 5. sınıftan başlaması uygun görüşmüş olup, a)Mesleki İngilizce 1-2-3-4 derslerini alması, b) Toplam 4 AKTS lik 2 seçmeli ders alması, c) Plastik Cerrahi ve Üroloji ve Adli Tıp stajlarını ( staj döneminin çakışması durumunda dönem uzaması kabul etmek şartıyla ) almasına karar verilmiştir.

 

Fakültemiz 2015-2016 eğitim öğretim yılı için merkezi geçiş taban puanı ile yatay geçiş başvurusu yapan Mevlana Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Hatice Sehle Ünal ‘ın, hazırlık sınıfı muafiyetini tamamladıktan sonra 5. sınıftan başlaması uygun görüşmüş olup, a)Mesleki İngilizce 2-3-4 derslerini, b) Üroloji ve Adli Tıp stajlarını ( staj döneminin çakışması durumunda dönem uzaması kabul etmek şartıyla ) almasına karar verilmiştir.

 

Kurumlar arası Yurtiçi Yatay Geçiş-2. Sınıf

​ 

2015-2016 Yatay Geçiş Başvurusu İntibakları