İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Haberler
Öğrencilerimiz Her Alanda Birinci! 15.11.2017
​Bu yıl 7. Uluslararası Led ve Aydınlatma Konferansı kapsamında düzenlenen 6. Led Yarışması‘nda ülkemizde ve dünyada bir ilk gerçekleşti. Bir tıp fakültesi öğrencisi katıldığı mühendislik yarışmasında arkadaşıyla birlikte hazırladığı projeyle birincilik ödülünün sahibi oldu.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencimiz olan Ahmet Serdar Mutluer “Verimli Güç Kontrolü ile Yükselticiler Kullanılarak Kablosuz Veri Aktarımı” adlı projesiyle 1 Ekim 2015 de İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen 6. Led Yarışmasında 56 proje arasından seçilerek birinci olmuştur. Gerçekleştirdikleri proje ile görünür ışıkla bilgi aktarımı sağlamayı başarmış olup, bu sayede özellikle giyilebilir teknoloji alanında ve daha birçok alanda mevcut bilgi aktarım sistemlerine (wifi, bluetooth, kızılötesi, vb.) oldukça ekonomik ve biyolojik zararı olmayan (SAR değeri düşük) alternatif bir bilgi aktarım sistemi
geliştirmişlerdir.

Ahmet Serdar Mutluer, bu başarısının ardından yaptığı açıklamada, multidisipliner çalışma yöntemini kendisine öğreten ve yine birçok projede kendisine rehberlik eden Prof. Dr. Teoman AYDIN başta olmak üzere tüm akademisyenlere sonsuz teşekkürlerini iletti.

 

Öğrencimizi kutlar, başarısının devamını dileriz. ​

Öğrencilerimiz Her Alanda Birinci!