İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Fakültemiz 4.sınıf öğrencisi Leyla Elmas’ı Tebrik Ediyoruz. 15.11.2017
v class="ExternalClassA2FA3A5B41F34A7EBA58BD2F29EEB747" style="text-align:justify;">

Fakültemiz 4. Sınıf öğrencisi Leyla Elmas'ın, "Single-session radiofrequency ablation on benign thyroid nodules: a prospective single center study" isimli bilimsel projesi tıp biliminin uluslararası en saygın dizinlerinde yayınlandı.

Yapılan çalışmada; medikal tedavisi bulunmayan iyi huylu tiroit nodülleri için, radyo frekans ablasyontekniğinin minimal invaziv olması ve düşük komplikasyon riskiyle alternatif bir tedavi seçeneği olduğu gösterildi. Projede öğrencimize desteği ve katkılarından dolayı Prof. Dr. Erhan Ayşan'a teşekkür ederiz.

Uluslararası alanda yayın yapan dergilerde yayınlanan makalesinden dolayı öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

tip-le-tebrik-kapak-27052016.jpg

Fakültemiz 4.sınıf öğrencisi Leyla Elmas’ı Tebrik Ediyoruz.