İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Haberler
Bezmialem Öğrencileri Bilimselliğe Hazırlanıyor 16.03.2018

​Üniversitemizin, bilimselliğe katkı sağlamak ve araştırma yapabilen hekimler yetiştirebilmek için ABD'nin en saygın üniversitelerinden Johns Hopkins Üniversitesi ile müfredat geliştirme programı çerçevesinde hayata geçirdiği Bilimsellik Komitesi programı gerçekleştirildi.

Eğitime Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İbrahim Tuncay ve Prof. Dr. Orhan Özturan, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Dilek Sema Arıcı, Komite Sorumlusu Prof. Dr. Meliha Meriç Koç ve Johns Hopkins Üniversitesinden Dr. Stephen Sozio ve Dr. Sarah Wheelan katılım gösterdi.

İki gün süren, Johns Hopkins Üniversitesiyle birlikte yürüttüğümüz Bilimsellik Komitesi programımızda Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanımız, Komite Sorumlusu Prof. Dr. Meliha Meriç Koç, Dr. Stephen Sozio ve Dr. Sarah Wheelan Tıp Fakültesi öğrencilerimizin projelerini nasıl gerçekleştirmesi gerektiği konusunda sunum gerçekleştirdiler. Tıp fakültesi 4. ve 5. Sınıf öğrencilerimizin hazırladıkları projeleri komiteye sunup akademisyenlerimiz ile gerçekleştirdiği grup çalışmaları sonrası program son buldu. ​​

Bezmialem Öğrencileri Bilimselliğe Hazırlanıyor