İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Haberler
II. Omuz Artroskopisinde ve Artroplastisinde Güncel Yaklaşımlar Etkinliği Düzenlendi 3.04.2020

​Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi ve Omuz ve Dirsek Cerrahisi Derneği'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği 'II. Omuz Artroskopisinde ve Artroplastisinde Güncel Yaklaşımlar' etkinliği üniversitemizde düzenlendi.

29 Şubat Cumartesi günü üniversitemiz Dekanlık Konferans Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte İdlib'te yaşanan hain saldırıda şehit olan askerlerimizin minnetle anılmasının ardından İstiklal Marşı'mız okundu.  Açılış konuşmalarını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Tuncay, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Kerem Bilsel, SECEC Başkanı Dr. Mehmet Demirhan, OCCD Başkanı Mustafa Özkan gerçekleştirdi.

Canlı cerrahi eşliğinde düzenlenen programda ilk oturumda 'Artroskopik Rotator Kılıf Tamiri' vaka sunumu gerçekleştirildi. İkinci oturumda 'Revers Omuz Protezi', üçüncü oturumda 'Artroskopik Bankart+Remplissage', dördüncü oturumda 'Latarjet', beşinci oturumda 'Artroskopik Yardımlı Latissimus Dorsi' Transferi ve 'Total Anatomik Omuz Protezi' vaka sunumları katılımcılar ile paylaşıldı. Son olarak interaktif vaka tartışmasının gerçekleştiği etkinlik başarı ile noktalandı. ​



 


 

II. Omuz Artroskopisinde ve Artroplastisinde Güncel Yaklaşımlar Etkinliği Düzenlendi