İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Tıp Fakültesi Akreditasyon ve Eğitim Öğretim Değerlendirme Toplantısı 1.03.2021

F​akültemiz Akreditasyon ve Eğitim-Öğretim Değerlendirme Toplantısı 26.02.2021 tarihinde gerçekleştirildi.​

Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretimden sorumlu Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Özlem SU KÜÇÜK, Tıp Eğitimi ve Bilişimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Semra ÖZÇELİK ve Akreditasyon Kurul Başkanı Prof. Dr. Erkan ÇAKIR'ın koordinasyonu ile Erich Frank konferans salonunda gerçekleştirilen Akreditasyon ve Eğitim-Öğretim Değerlendirme Toplantısında akreditasyon süreci ve tıp eğitimi hakkında bilgilendirme yapıldı. Fakültemiz tıp eğitiminin işleyişi, ölçme ve değerlendirme yöntemleri tüm öğretim üyelerinin aktif katılımlarıyla değerlendirildi. Eğitimin daha verimli hale getirilmesi amacıyla çözüm önerilerine yer verildi.

Akreditasyon ve Tıp Eğitiminin değerlendirildiği toplantıda, teorik ve pratik açıdan donanımlı mesleki ve etik değerlere saygılı hekim yetiştirebilmek için izlenecek yöntemler üzerine öğretim üyelerinin görüşlerini aktarması ile sona erdi.

Tıp Fakültesi Akreditasyon ve Eğitim Öğretim Değerlendirme Toplantısı