Fakültemiz tarafından düzenlenen “14 Mart Tıp Bayramı” programı coşkuyla kutlandı 15.03.2021
Erich Frank Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza KAZANCIOĞLU, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İbrahim Tuncay ve Prof. Dr. Fadlullah AKSOY, Dekanımız Prof. Dr. Ramazan ÖZDEMİR, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Özlem SU KÜÇÜK ve Prof. Dr. Teoman AYDIN, Genel Sekreterimiz Dr. Zeynep GÖRMEZOĞLU, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülaçtı TOPÇU, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal TEKARSLAN, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Evrim DALKILIÇ ve Dr. Öğr. Üyesi Berza YILMAZ Anabilim Dalı Başkanlarımız, , Akademisyenlerimiz , Yöneticilerimiz ve Öğrencilerimiz katılım gösterdi.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Rümeyza KAZANCIOĞLU, Dekanımız Prof. Dr. Ramazan ÖZDEMİR ve Başhekimimiz Prof. Dr. İbrahim Arif KOYTAK'ın açılış konuşmalarının ardından,
Fakültemizde Başarı gösteren öğrencilerimize ve akademik unvan alan öğretim üyelerine tebrik belgelerinin takdim edilmesinin ardından 14 Mart Tıp Bayramı Programı, fotoğraf çekimiyle son buldu.
Tüm Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu olsun.