“Meme MRG’de Kitlesel Olmayan Bulgular” Webinarı Düzenlendi 29.04.2021

Radyoloji Anabilim Dalı koordinesinde düzenlenen Bezmiâlem Radyoloji Günleri- III “Meme MRG'de Kitlesel Olmayan Bulgular" Webinarı Düzenlendi. Webinarın moderatörlüğünü İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Meme Radyolojisi Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Mahmut Müslümanoğlu gerçekleştirdi. Webinarın açılış konuşmasını Radyoloji Anabilim Dalı akademisyenlerinden Doç. Dr. Şeyma Yıldız gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasının ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Meme Radyolojisi Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Kayadibi “Arka Plan Kontrastlanması" başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Kayadibi'nin ardından Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Radyoloji Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Füsun Taşkın, “Kitlesel Olmayan Kontrast Tutulumları" başlıklı sunumunu katılımcılarla paylaştı. Son oturumda ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı akademisyeni Dr. Ayşenur Oktay ise “MRG-Kitlesel Olmayan Kontrast Tutulumlarının Yönetimi başlıklı sunumunu aktardı.
Bilimsel ekip, programın yayınlandığı Youtube üzerinden izleyicilerin sorduğu soruları yanıtladı. Programın son diliminde Uzm. Dr. Fatma Çelik Yabul'un sunduğu vaka örnekleri üzerinden katılımcılar bilimsel tartışmalar gerçekleştirdi. Webinar katılımcıların kapanış konuşmalarının ardından sona erdi.

“Meme MRG’de Kitlesel Olmayan Bulgular” Webinarı Düzenlendi