İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Tıp Fakültesi Öğrencileri Bilimsel Yönleri Güçlü Hekimler Olarak Yetişiyor 8.06.2021

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri bilimsel yönleri güçlü hekimler olarak yetişiyor.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri araştırma sorusu oluşturmadan etik kurul başvurusuna, veri toplama ve analizinden özet bildiri hazırlama ve sunmaya kadar bilimsel çalışmanın her aşamasını düşünsel ve uygulama düzeyinde öğrenmektedir. Johns Hopkins Tıp Fakültesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz Türkiye'de tek bilimsel müfredat olan Bilimsellik Komitesi kapsamında Tıp Fakültesi öğrencilerimizin projeleri 'Research Day' Programında sunulmaktadır. Research Day Programı bu yıl COVID-19 Pandemisi dolayısıyla online ortamda gerçekleştirildi. Program, Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza KAZANCIOĞLU'nun açılış konuşması ile TÜBİTAK Başkan Danışmanı Prof. Dr. Feza Korkusuz'un "The Importance Of Impact In Research Projects" başlıklı sunumunun ardından öğrencilerimizin projelerini sunmalarının ardından tamamlandı.

5th ANNUAL MEDICAL STUDENTS' RESEARCH DAY detaylar için tıklayınız.

Tıp Fakültesi Öğrencileri Bilimsel Yönleri Güçlü Hekimler Olarak Yetişiyor