İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Öğrencilerimiz Mesleğe İlk Adımlarını Attılar! 15.11.2017
​Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Sınıf Önlük Giydirme Töreni 27.11.2013 tarihinde Tıp Fakültesi Dekanlık Konferans Salonunda gerçekleşti. Törene BVU Rektörü Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, BVU Genel Sekreteri Zeynep Gökçen, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhsan Taşçı, BVU Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Alpay Alkan, BVU Genel Sekreteri Yardımcısı Hatice Kösretaş, akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Törende Tıp Fakültesi Temsilcisi Eren Sabuncu, arkadaşlarına yaşadıkları heyecanı paylaştığını belirterek mesleğe ilk adımlarının hayırlı olmasını diledi. Törenin açılış konuşmasını Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhsan Taşçı yaptı. Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu ise konuşmasında ‘’ Şüphesiz ki bu beyaz önlükler, sizlere olduğu kadar ve bizlere de büyük sorumluluklar yüklüyor. Mesleğimiz gereği insanlara yardım etmek ve hasta sorumluluğuna sahip olmak temel görevimiz olmalı. Bu noktada Bezmiâlem ailesi olarak bizler tüm hocalarımızla birlikte her zaman sizin yanınızda olacağız’’ ifadelerine yer verdi. Doktor adaylarının mesleğe ilk adımı olarak kabul edilen beyaz önlük giyme töreninde 130 öğrencimiz, kıymetli akademisyenlerimizin ellerinden ilk önlüklerini giydiler.

Tören, tüm akademisyen ve öğrencilerimizin toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. ​

Öğrencilerimiz Mesleğe İlk Adımlarını Attılar!