İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Lisansüstü Programlara Kayıtlanan Öğrencilerimize Oryantasyon Programı Yapıldı 22.03.2019

BVU Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü tarafından 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılının başlamasıyla birlikte, lisansüstü programlara kayıtlanan öğrencilere yönelik tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Toplantı Enstitü Müdürü Prof. Dr. Semra Özçelik ve Doç. Dr. Binnur Temel'in katılım ve sunumlarıyla  gerçekleştirilmiştir.

Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Binnur Temel'in yapmış olduğu enstitü anabilim dalları, enstitünün idari çalışanları ve lisansüstü süreçler hakkında bilgilendirme sunumu sonrasında katılımcı öğrencilerin Enstitü süreçleri ile ilgili görüş ve önerilerini alınmıştır. ​

Toplantı Enstitü Müdürü Prof. Dr. Semra Özçelik ve Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Binnur Temel'in 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılının başarılı olması temennileri ile sona ermiştir.