İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Haberler
2020-2021 Sağlık Bilimleri Enstitüsü Mezunlarımızı Uğurladık 2.08.2021

​​

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2020-2021 akademik yılı mezunlarını uğurladı. Törene Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Semra Özçelik, Yöneticilerimiz, Akademisyenlerimiz, Velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Törende ilk olarak Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Semra Özçelik, açılış konuşması yaptı. Prof. Dr. Semra Özçelik'in konuşmasının ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu mezunlarımıza şöyle seslendi:

"Sevgili mezunlarımız, Sağlık Bilimleri Enstitümüzde geçirdiğiniz kıymetli eğitim öğretim sürecinden sonra bu yoldaki azminizi mesleğinizde de sürdürmeniz en büyük arzumdur. 12 bölümümüzden toplamda 62 mezun veriyoruz. Her birinizi göstermiş olduğunuz üstün gayret ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Lisans eğitiminizi lisansüstü eğitimle taçlandırmış mezunlarımız olarak sizlere düşen görev bilim ve teknolojinin takipçisi, düşünen ve üreten bireyler olmanızdır. Sizlere meslek yaşantınızda rehber olabilecek bazı tavsiyeler de vermek isterim. Her zaman enerjinizi ve inancınızı yüksek tutun. Unutmayın, inanmak başarmanın yarısıdır. Hedefleriniz olsun. Hedeflerinizden sizi uzaklaştıracak her şeye aranıza mesafe koyun. Hiçbir zaman denemekten çekinmeyin. Çünkü insan kaybettiğinde değil, pes ettiğinde yenilir. Sizler akademik dünyaya, bilim camiamıza yapacağınız her bir katkı ile gelecek nesiller için bir umut ışığı olabilirsiniz."

Açılış konuşmalarının ardından 2021 yılı mezunlarımız, akademisyenlerimizden diplomalarını aldı. Diploma takdimi tamamlandıktan sonra kep atma seremonisi ile program sona erdi.



2020-2021 Sağlık Bilimleri Enstitüsü Mezunlarımızı Uğurladık