İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Haberler
​Sağlık Bilimleri Enstitüsü Bünyesinde “Orpheus Virtual Workshop on PhD Supervision ... 7.12.2023

Sağlık Bilimleri Enstitüsü'nde “Orpheus Virtual Workshop on PhD Supervision in Biomedicine and Health Sciences" İsimli Çalıştay Gerçekleştirildi.

 

1 Aralık 2023 Cuma günü “Orpheus Virtual Workshop on PhD Supervision in Biomedicine and Health Sciences" isimli çalıştay, çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu'nun açılış konuşmasının ardından Enstitü Müdürü Prof. Dr. Semra Özçelik Enstitünün tanıtım sunumunu yapmıştır. Enstitü Müdür Yardımcımız Prof. Dr. Binnur Temel'in moderatörlüğünde, Prof. Dr. Michael Mulvany, Prof. Dr. Gül Güner Akdoğan, Prof. Dr. Janet Carton ve Prof. Dr. Rudolf Schubert tarafından doktora eğitim süreçleri hakkında çeşitli konferanslar verildi, ORPHEUS bakış açısı ile danışmanlık eğitiminin nasıl olması gerektiği hakkında bilgilendirici konuşmalarla yapıldı.

Her bir konferanstan sonra konu ile ilgili sorular gruplar halinde tertip edilen atölye çalışmalarında tartışıldı ve olgu çözümleri yapıldı. Gruplarda danışmanların yanı sıra öğrenciler de yer aldı ve sürece aktif katkı sağladı.

Gruplara Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Semra Özçelik, Enstitü Müdür Yardımcılarımız Prof. Dr. Binnur Temel ve Prof. Dr. Ümit Uğurlu moderatörlük yaptı. Yaklaşık 8 saat süren etkinlik saat 18.00'de kapanış konuşmalarıyla sona erdi.

​Sağlık Bilimleri Enstitüsü Bünyesinde “Orpheus Virtual Workshop on PhD Supervision ...