İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalımız Akredite Oldu! 15.11.2017
​Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı, Akreditasyon Belgesini Rektörlük makamında düzenlenen bir toplantıda aldı.

15.10.2015 tarihinde gerçekleşen toplantıda Hacettepe Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Metin Önerci, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Özturan’ a Akreditasyon Belgesini taktim etti.

Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalımızda 2015 yılında akreditasyon sürecini başarı ile tamamlayarak, Akredite olan ikinci anabilim dalımız olmaya hak kazandı.

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanımızı ve tüm bölüm öğretim elemanlarımızı tebrik eder, başarılar dileriz. ​

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalımız Akredite Oldu!